понеділок, 9 грудня 2019 р.

Смайлик у гостях




На веселих заняттях у школі гармонійного розвитку «Старт» розумняшки продовжують вивчати алфавіт. Цього разу до дітей прийшов Смайлик. Він познайомився з малюками та дізнався, які букви вони вже знають, а які ще їм належить вивчити. Дітлахи пограли у цікаву гру: із зав’язаними очима треба було вгадати букву на дотик. А це не так просто, як гадається, але дуже захопливо!
Радимо спробувати таку гру вдома. Потішно буде всім! Вам знадобляться лише букви на магнітах.
Для того, щоб дитина легше запам'ятовувала букви, корисно порівнювати їх з різними предметами з навколишнього середовища. Напишіть букву і попросіть дітей придумати, на що вона схожа. Самі домалюйте букву до предмета або запропонуйте дитині зробити це. Постарайтеся, щоб малюнок був яскравим і кумедним.
Зраділа малеча і очікуваній родзинці заняття – мультфільму «Знайомство з буквою М». А ще дідусь маленької Ксюші провів story-time. Він прочитав малятам вірші Самуїла Маршака про смугастого вусатого котика. Затамувавши подих, читайлики слухали казочку. Після читання вони залюбки спільно розмалювали героя віршика.
«Стартівцям» настільки подобається у бібліотеці, що вони і після заняття ще довго не хочуть покидати таке приємне і комфортне для них місце!













Немає коментарів:

Дописати коментар