понеділок, 14 травня 2018 р.

Бібліопаті "Читаюча родина"




Родина та сім'я – одні із найважливіших речей у нашому житті. Сім`я-це дім.Сім`я-це світ, де панує любов, відданість і самопожертва. Це радість і печалі одні на всіх. Це звички та традиції. А ще це фортеця, за стінами якої панує лише спокій і любов. До Центральної дитячої бібліотеки напередодні Дня сім`ї, який відзначається 15 травня, завітали 16 дужних ті чудових сімей, щоб взяти участь у бібліопаті "Читаюча родина". Не дарма свято мало таку назву, адже всіх учасників бібліопаті можна назвати однією великою та дружньою бібліотечною сім`єю. У цей день у стінах книгозбірні об`єдналось декілька поколінь: дочки, синочки, мами, папи та бабусі з дідусями. Усі гості від мала до велика із задоволенням поринули в атмосферу свята, адже навколо панував гарній настрій та позитивні емоції.

Свято було настільки різноманітним та насиченим, що конкурси змінювались один за одним, як кадри у кінофільмі. Родини сміялись, танцювали, розмірковували, слухали, говорили, дивились, показували, та ще виконували безліч ролей. Вони були мудрими, ніжними, творчими та неодмінно дружніми.
Конкурсні завдання довели, що члени сімей завжди готові прийти на допомогу один одному. Батьки допомагали своїй малечі виконувати завдання, а діти підказували батькам правильні відповіді на "казкові"запитання.

Із задоволенням та захватом хлопчики та дівчатка давали інтерв'ю ведучій свята, розповідаючи, що саме їх мама найгарніша, найлагідніша та найкраща, а тато- найсильніший та наймудріший. Для улюблених мам дочки та синочки збирали намисто з квітів у конкурсі "Намисто для мами". А для тат та дідусів дітки рибалили, приймаючи участь у конкурсі "Любитель-рибалка". Бабусі допомагали своїм улюбленим онукам спеки солоденький пиріг у однойменному конкурсі.

Всією сім'єю гості виконували завдання казкових героїв- запальної Веселинки та розумної Червоної Шапочки. Дружні родини збирали казкові пазли та допомагали розплутати переплутані казки. А особливо сподобався дітям конкурс "В супермаркет всією сім'єю". І це не дивно, адже хлопчики та дівчатка відчули себе справжніми дорослими, наповнюючи візок із супермаркету фруктами та овочами. Головні помічники мам та татусів впоралися з цим завданням на відмінно. За свої старання кожна дитина отримала подаруночок від Центральної дитячої бібліотеки. А завершилось Свято сім'ї фотосесією біля нової яскравої сімейної фотозони.Так приємно було бачити радісні та щасливі обличчя батьків, бабусь та дідусів. А очі їх найрідніших діточок були сповнені любові, ласки та тепла. Бібліопаті "Читаюча родина" ще раз довело,що немає нічого важливішого у світі, ніж улюблена сім'я.


























































Немає коментарів:

Дописати коментар