понеділок, 13 вересня 2021 р.

Раз, два, три… лічбу почни!


       Малюки дуже активно пізнають світ навколо себе і вбирають нові знання, як губка. За літо наші маленькі стартівці ще більше підросли, порозумнішали. Прийшов час вивчити цифри та навчитись рахувати.

        Дітлахи в прямому сенсі цього слова «увірвались» до Центральної дитячої бібліотеки. А що ж трапилось? Це вони так поспішали на чергове групове заняття в школі гармонійного розвитку «Старт». Звичайно, психолог Ксенія Валентинівна вже чекала на них і підготувала багато цікавеньких математичних завдань.

    Як і кожне заняття, все почалось з руханки, яка додала веселого настрою та позитивно налаштувала наших розумничків на плідну працю.

        А яким же повинно бути перше знайомство з математикою, точніше з цифрами, для малечі? Звісно, веселим та захоплюючим!

        Подружитися з ними допоможуть розвиваючі ігри та вправи. Від Ксенії Валентинівни стартівці отримали ряд цікавих завдань. Спочатку кожен обирав собі цифру. А потім всі швиденько з ними вишукувались в правильному порядку. Діти писали на дошці свої цифри, шукали, де вони заховані в ігровій кімнаті, знаходили відмінності на екрані телевізора. А потім тренування  дрібної моторики поєдналось з розвитком творчих здібностей наших стартівців. Вони робили аплікацію цифр у техніці рваного паперу.

         Наприкінці заняття, як завжди, подарунок для малечі – мультфільм.

        З отриманими знаннями та веселим настроєм малеча поспішила додому! 







Немає коментарів:

Дописати коментар