понеділок, 20 січня 2020 р.

Снігова математика



Після зимових канікул знову розпочалися заняття у групі гармонійного розвитку «СТАРТ» при Центральній дитячій бібліотеці. Малята дуже скучили! З гарним настроєм зустріли вони психолога Ксенію Валентинівну, зробили веселу зарядку та згадали цифри, тому що темою заняття була математична задача.
Дошкільнята познайомилися з поняттями «задача», «приклади», опановували арифметичні дії, знаходили розв’язання запропонованих завдань. Коли оволодіння математики проходить у легкій та приємній формі, на предметах знайомих або ж цікавих, з жартами, з поступовим зростанням складності, тоді діти вчаться з інтересом і задоволенням.
Стартівці встигли і розв’язати задачі, і помалювати, і подивитися мультик про неслухняних сніговічків. Та раптом хтось постукав.  Хлопці та дівчатка притихли… Двері відчинилися і з’явився… Сніговик! Скільки ж було емоцій! Малята дізналися про існування Дня сніговика та розповіли, що дуже чекають сніг. Особливо зраділи діти, коли Сніговик запропонував «зліпити» собі друзів-сніговічків, пограти у «сніжки» та потанцювати разом.
















Немає коментарів:

Дописати коментар