понеділок, 3 вересня 2018 р.

"Розумняшки" готуються до школи


День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Його з нетерпінням чекають першокласники, адже попереду тільки нові друзі, нові знання та нові звершення. А як бути майбутнім першокласникам, яким тільки доведеться у наступному році піти до школи? Невже не святкувати цей день? Звичайно, святкувати, і не самим, а з Центральною дитячою бібліотекою міста Ізмаїл.
Школа гармонійного розвитку "Старт", що вже не перший рік працює при нашій бібліотеці, провела свято першого вересня за переглядом мультфільму "Слоненя пішов вчитися" за п'єсою-казкою Давида Самойлова.
Мультфільм про маленького Слоненя, який дуже хотів вчитися, але школи для слонів не було, і мама-слониха віддала його в школу для мишенят. У школі Слоненя всі полюбили, бо він захищав своїх однокласників-мишей від котів. Хлопчики та дівчатка сміялися, раділи разом з маленьким Слоненям, а коли було потрібно-допомагали своєму новому другу. Крім того, наші розумняшки зрозуміли, що книжки дуже допомагають у навчанні, тому читання- найважливіший етап підготовки до школи.
Діти зі школи гармонійного розвитку "Старт" дізналися багато цікавого та нового про школу, про відносини між однокласниками, дружбу та взаємопоміч. Наші маленькі розумняшки готові йти до школи у наступному році, а ви готові?

 





Немає коментарів:

Дописати коментар